Wijn en Spijs - Combineren kun je leren

Zo zit de cursus in elkaar
1 Onderwerp
Opbouw van de cursus
Welkom | Kennis
3 Onderwerpen
Welkom
Proeven met ál je zintuigen
Wijn én spijs
1. Ceviche en Rueda
3 Onderwerpen
Zuren en frisse witte wijnen
Set up: wijnproeverij
Ervaren: wijnproeverij en receptuur
2. Kruidige groentestoof en Viognier
2 Onderwerpen
Peper, groenten en aromatische witte wijnen
Ervaren: wijnproeverij en receptuur
3. Buikspek en Chardonnay
2 Onderwerpen
Vet, zout, bijgerechten en krachtige witte wijnen
Ervaren: wijnproeverij en receptuur
4. Jagersstoof en Beaujolais
3 Onderwerpen
Umami en lichte rode wijnen
Bonusmateriaal | Hoe ontleed je een kip
Ervaren: wijnproeverij en receptuur
5. Cote de Boeuf en Bordeaux
2 Onderwerpen
Vet, kooktechnieken en krachtige rode wijnen
Ervaren: wijnproeverij en receptuur
6. Appelcrumble en Muscat
2 Onderwerpen
Suiker, textuur en zoete wijnen
Ervaren: wijnproeverij en receptuur
En hoe nu verder?
Examen Combineren kun je leren -
wijnspijs-logo
Volgende

Zo zit de cursus in elkaar

Wijn en Spijs - Combineren kun je leren Zo zit de cursus in elkaar
Inhoud van de Les
0% Voltooid 0/1 Steps
Opbouw van de cursus
Ga terug naar Cursus
Volgende
Inloggen
Accessing this cursus requires a login. Please enter your credentials below!

Wachtwoord vergeten?
wijnspijs-logo
Registreren
Heb je nog geen account? Registreer er een!
Registreer een account

Registratiebevestiging zal naar u worden gemaild.