Veelgestelde vragen
Wanneer wordt de wijn geleverd?
Zodra je hebt betaald krijgt De Bruijn wijnkopers van ons bericht. Zij sturen de wijn binnen 3 werkdagen op met Transmission. Je wordt tijdens dit proces via email op de hoogte gehouden van de geschatte levertijd. Niet thuis? Geen zorgen, de postbezorger laat een kaartje achter. Je pakket wordt daarna nogmaals aangeboden.
Is deze cursus geschikt voor mij?
Voor deze cursus is geen vooropleiding nodig. Wanneer je ook meer wilt leren over jouw persoonlijke wijnsmaak, proeven en het beoordelen van wijn dan raden we je aan om eerst onze andere wijncursus Ontdek Je Smaak te volgen. Hiermee krijg je een stabiele basis en leer je hoe je moet proeven, zodat je jouw favoriete wijn vol zelfvertrouwen kunt bestellen in een restaurant of wijnwinkel.
Na betaling krijg je direct toegang tot de Academy. Je kunt meteen beginnen met de eerste drie video's, daar heb je geen wijn voor nodig. Wanneer je de wijn binnen hebt raden wij aan om de rest te doen, maar de keus is aan jou!
Wat zit er bij de prijs inbegrepen?
Onbeperkt toegang tot meer dan 18 video’s, (terug)kijken wanneer het jou uitkomt, 6 topwijnen van geweldige producenten (5 hele flessen en een half flesje dessertwijn ter waarde van €70), alles gratis thuisbezorgd, examen (en bij een goede score ook een persoonlijk certificaat) , exclusieve toegang tot onze besloten Facebook Groep, proefformulier, beoordelingsformulier, aromazon, persoonlijke advies en begeleiding van onze wijnprofessional beschikbaar. Je hoeft alleen nog zelf de boodschappen te doen.
Vragen over de wijn en de bezorging?
Vragen over de wijn en de bezorging? Het team van De Bruijn wijnkopers staat voor je klaar via info@debruijnwijnkopers.nl Wil je de wijn nabestellen?
Dat kan hier.
Hoe lang krijg je toegang tot de cursus?
Je krijgt onbeperkt toegang en overal toegang tot de cursus.
Hoe lang duurt de cursus?
De cursus bestaat uit zo'n 18 video's die in totaal 2,5 uur duren. Naast de video's vind je ook nog een heleboel geschreven content met handige infographics die de stof visualiseren. Aansluitend doe je examen. Ook moet je de wijnen zelf proeven, de spijzen koken en ervaren.
We raden aan om elke lesdag (bijvoorbeeld elke zaterdag) één hoofdstuk te behandelen. Dat is één stuk theorie, één wijn proeven, één gerecht koken en één wijn spijs combinatie ervaren.
Deel het bijvoorbeeld zo in:
1) 'Welkom' en 'Ceviche en Rueda' (voorgerecht)
2) Hoofdstuk 2 (hoofdgerecht)
3) Hoofdstuk 3 (hoofdgerecht)
4) Hoofdstuk 4 (hoofdgerecht)
5) Hoofdstuk 5 (hoofdgerecht)
6) Hoofdstuk 6 (dessert) en 'En hoe nu verder'.
Je kunt natuurlijk ook eerst alles op je gemak kijken, de wijn proeven en pas later gaan koken.
Stel je bijvoorbeeld je eigen driegangenmenu samen. De wijnen kun je altijd nabestellen.